مقاله کامل آب

⓿دانلودجزوه.مقاله.پروژه.کارآموزی⓿


وقتی در جستجوی خودت باشی ، خداوند را در کنارت احساس می کنی


مقاله کامل آب

مقاله کامل آب

 

مقاله کامل آب

چکیده: آب ماده ای فراوان در کره زمین است. به شکل های مختلفی همچون دریا ، باران ، رودخانه و... دیده می‌شود. آب در چرخه خود ، مرتباً از حالتی به حالت دیگر تبدیل می‌شود، اما از بین نمی‌رود. هر گونه حیات محتاج آب می‌باشد. انسان ها از آب آشامیدنی استفاده می‌کنند، یعنی آبی که کیفیت آن مناسب سوخت و ساز بدن باشد. با رشد جمعیت، منابع آب طبیعی در حال تمام شدن هستند و این مسئله ، سبب نگرانی بسیاری از دولت‌ها در سراسر دنیا شده است. گاهی بدلیل مشکلات کمبود آب ، این ماده را جیره بندی می‌کنند تا مصرف آن را تعدیل نمایند.

فهرست مطالب:

  • مقدمه
  • ماده ای شگفت انگیز
  • فرمول شیمیایی آب
  • اشکال متغیر
  • اهمیت آب در زندگی
  • آب در زندگی روزانه
  • مصرف آشکار و نهان آب
  • منبع کمیاب
  • آب آشامیدنی
  • آب ، فرهنگ و مذهب
  • انرژی آب
  • اصول فیزیکی لازم برای استفاده از انرژی آب:
  • اطلاعات اولیه
  • تعریف آب سخت
  • تغییرات سختی آب
  • فواید آب سخت
  • مضرات آب سخت
  • رفع سختی آب
  • درجه سختی آب
  • دید کلی
  • تامین آب آشامیدنی شهر و روستا
  • بهره برداری از آب در صنایع
  • بحران آب
  • مصرف بهینه آب
  • آلودگی آبها
  • چکیده
  • چرخه طبیعی آب
  • نگاه اجمالی
  • موقعیت جهانی آب
  • آب شیرین
  • گردش طبیعی آب
  • وضعیت آبهای ایران
  • آنچه باید بدانیم
  • آب زیرزمینی و محیط زیست
  • مقدمه
  • کیفیت آب
  • آلودگی آبهای زیرزمینی
  • آب و هوا و آلودگی بیولوژیکی
  • آلودگی آب
  • دید کلی
  • تاریخچه
  • تعریف آلودگی آب
  • عوامل آلوده کننده آب
  • چشم انداز آلودگی آب
  • آب معدنی
  • نگاه اجمالی
  • ترکیبات آب معدنی
  • طبقه بندی آبهای معدنی
  • آبهای معدنی اسیدی
  • آبهای معدنی سولفات سدیم‌دار
  • آب چشمه‌های تلخ
  • چشمه‌های کلرور سدیم
  • آبهای آهن‌دار
  • آبهای گوگردی
  • آبهای ‌آهک‌دار
  • چشمه‌های آرسنیک‌دار
  • آبهای یددار
  • املاح محلول در آب
  • دید کلی
  • مس (Cu)
  • روی (Zn)
  • سرب (Pb)
  • آرسنیک (As)
  • آهن (Fe)
  • منگنز (Mn)
  • کادمیم (Cd)
  • سلنیوم (Se)
  • آلومینیوم (Al)
  • کروم (Cr)
  • جیوه (Hg)
  • کلسیم و منیزیم (Ca و Mg)
  • سیانور (-CN)
  • کلرورها و سولفاتها
  • ید
  • فلوئور
  • آمونیاک ، نیتریت و نیترات آنها
  • تعیین اسیدیته آب
  • نگاه کلی
  • تأثیر محلول در آب در تأسیسات صنعتی
  • روش اندازه گیری
  • عوامل مداخله کننده
  • آب مقطر
  • نگاه کلی
  • اثرات زیانبخش ناخالصیهای آب در صنعت
  • روش تقطیر آب
  • برخی خواص آب مقطر

...

فرمت فایل: DOC (ورد 2003) قابل ویرایش تعداد صفحات: 55

 

برای دانلود فایل اینجا کلیک کنید




نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:





نظرات:



اخرین مطالب